Toitlustamine

Toitlustamise nädal 16.05-20.05
Esmaspäev
16.05
Teisipäev
17.05
Kolmapäev
18.05
Neljapäev
19.05
Reede
20.05
Hommikusöök8-viljahelbepuder, keedis5-viljapuder, mustikadKiirkaerahelbepuder, keedisPiima-riisisuppOdrahelbepuder, vaarikad
Võileib singiga, võisai juustugaVõileib singiga, sai määrdejuustugaVõileib suitsuvorstiga, sai pasteedigaVõileib heeringaga, keedetud muna, võisai juustugaVõileib lastevorstiga, võisai juustuga
MahlajookPiimTeePorgandKakao
KoolilõunaGuljašš, kartul, makaron, leibKöögiviljasupp lihaga, leibBologna kaste, makaronid, leibTalupojasupp, leibPraetud kanafilee, riis, kartul, soe koorekaste, leib
Porgandi-ananassisalatHapukooredessert, keedisVärske salat (tomat, kurk, paprika, kapsas)Maasikakissell vahukooregaTomati-kurgisalat, marineeritud peet
Piim, keefirBanaanPiim, keefirApelsinPiim, keefir
Pirn