Koolielu

Toitlustamine

Toitlustamise nädal 17.02-21.02
Esmaspäev
17.02
Teisipäev
18.02
Kolmapäev
19.02
Neljapäev
20.02
Reede
21.02
HommikusöökOdrahelbepuder, keedis5-viljapuder, keedisKaera-riisihelbepuder, keedisNisuhelbepuder, keedisPiima-makaronisupp
Võileib singiga, võisai juustugaVõileib suitsuvorstiga, sai sulajuustugaVõileib lastevorstiga, võisai juustugaVõileib singiga, sai pasteedigaVõileib heeringaga, keedetud muna, võisai juustuga
MahlajookPiim (koolikava)TeeKohvijook
Koolilõuna1. - 2. klass: Pilaff, leib1. - 12. klass: Frikadellisupp, leib1. - 2. klass: Maksakaste, kartul, leib1. - 12. klass: Seljanka, hapukoor, leib1. - 12. klass: Kartulisalat, viiner/pihv, leib
3. - 12. klass: Grillvorst, tatar, kartul, praekaste, hautatud köögivili, leibKohupiim, keedis3. - 12. klass: Kanatasku, riis, kartul, soe kaste, hautatud köögivili, leibMahlatarretis, vahukoorMahlajook
Kurgisalat hapukoorega, kapsa-porgandi-õunasalat Porgand (koolikava)Kapsa-maisisalat, kapsasalat marineeritud kurgigaKaalikas (koolikava)Mandariin
Piim, keefir (koolikava)Piim, keefir (koolikava)
ÕunApelsin